21 Nisan 2025 17:06
DEM Parti'den ertelenen görüşme için Adalet Bakanlığı'na başvuru
DEM Parti, ertelenen görüşmenin gerçekleşmesi için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Fotoğraf: MA
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), ertelenen görüşmenin gerçekleşmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.
DEM Parti heyetinde, Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli'nin yanı sıra Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Eşsözcüsü ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan'ın da yer alacağı öğrenildi. (MA)
EVRENSEL'İNMANŞETİ

Büyük araçlara lastik üreten Öz-Ka Lastik işçileri düşük ücrete isyanda
Sömürü tekerine çomak
Öz-Ka Lastik firmasının büyümesi, Türkiye’deki tüm patronların büyüme öyküsünün özeti: Düşük ücret, düşük vergi, yabancı kiralık işçi, kamu ihaleleri, sendikal bürokrasiyle imzalanan satış sözleşmeleri! “Artık yeter, böyle gitmez” diyen Öz-Ka işçileri, kendilerinden habersiz imzalanan sözleşmeye tepki göstererek fiili greve çıktı, “Sözleşme yenilensin” dedi.

Vural Nasuhbeyoğlu'nun haberi
İlle de çocuk işçi olsun!

Dosya | Dünyanın 1 Mayıs’ı: ABD, Almanya, Pakistan, Yunanistan, Meksika
Sınıfa saldırılar artarken direniş de kök salıyor

Tuzla’dan tersane işçisi yazdı
Sendikacılar 1 Mayıs’ın anlamını bilmiyor mu?

“Emekçilerin ek ödeme mağduriyetleri giderilsin”
Evrensel'i Takip Et